Uw kind aanmelden

Fijn dat u interesse heeft in onze school. Welkom!

We gaan er met ons team voor zorgen dat uw kind een fijne en leerzame schooltijd krijgt.

Het aanmelden van kinderen vindt meestal plaats tijdens de algemene aanmelddatum van de gemeente Sint-Oedenrode. Deze vindt op de laatste maandag in januari plaats. Voorafgaand aan deze datum is er op school een Open Dag gepland waarbij informatie aan de ouders en/of verzorgers wordt verstrekt.

Ook gedurende het jaar kunnen ouders en/of verzorgers hun kind aanmelden. Hiervoor nemen zij contact op met de directie van de school.

• Het aanmelden gebeurt middels een inschrijfformulier. Dit formulier vindt u hier.
  • Nadat de school het ingevulde inschrijfformulier heeft ontvangen, wordt er een bevestiging van aanmelding naar de ouders en/of verzorgers gestuurd.
  • Na aanmelding zal ongeveer drie maanden voor de vierde verjaardag van het kind een uitnodiging naar de ouders worden gestuurd voor een intakegesprek.